Uw logistieke proces beschermd en structureel lagere bedrijfskosten

Het implementeren van Riskmanagement is de nieuwste methode om uw logistieke proces nog beter te beschermen en uw bedrijfskosten nog meer te beheersen. Veel risico’s, zoals brand of verlies van transport, hebben vaak grote gevolgen. Uw branche is kapitaalintensief en de bedrijfscontinuiteit is bij een calamiteit kwetsbaar.

Een schade kost niet alleen geld, maar ook klandizie omdat u niet kan leveren. Het logistieke proces mag niet verstoord worden. Het implementeren van Riskmanagement is dus geen overbodige luxe. Bovendien kan het zelfs bedrijfskosten verlagend werken. Het kan leiden tot efficiëntere processen, betere preventiekeuzes of lagere verzekeringskosten.

Met het implementeren van Riskmanagement binnen uw bedrijfsvoering kan u uw concurrentie voorblijven. U zal verbaasd zijn hoe eenvoudig Riskmanagement voor uw bedrijf te organiseren is. U kan dit zelf, samen met uw eigen adviseurs of onze eigen Riskconsultants.

Meer weten: bel met Luc IJsseldijk tel.: 0316- 74 40 53 of 

neem contact op

Hoe maak je het risico van cybercrime beheersbaar?

Het risico voor bedrijven om te maken te krijgen met cybercrime wordt met de dag groter. Er gaat in de cybercriminaliteit meer geld om dan in de drugscriminaliteit.

Lees meer...

Het zou mooi zijn als iedereen de werkwijze van Risistent al eerder had toegepast; dan waren er nu minder problemen in de financiële branche.