Overzicht in het woud van wet- en regelgeving en ideeën om de kosten omlaag te krijgen

In de bouw heeft u te maken met allerlei wet- en regelgeving die de veiligheid van uw personeel moet garanderen. Toch komen nog geregeld bedrijfsongevallen voor. Ook het debiteurenrisico is een constante onzekere factor voor de bedrijfscontinuiteit. En hoe kunnen toch nog de bedrijfskosten omlaag. Hoe raar het ook klinkt. Het één staat vaak niet los van het ander. Uw concurrent die wel te maken heeft met een bedrijfsongeval loopt het risico een volgende opdracht mis te lopen, omdat de nieuwe klant deze calamiteit toch meeweegt in zijn keuze. Uw concurrent heeft te maken met een hoger ziekteverzuim, hogere vervangingskosten en de ziekteverzuimpremie stijgt ook. De kans dat u dit gebeurt, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen.

Met het implementeren van Riskmanagement binnen uw bedrijfsvoering kan u uw concurrentie voorblijven. U zal verbaasd zijn hoe eenvoudig Riskmanagement voor uw bedrijf te organiseren is. U kan dit zelf, samen met uw eigen adviseurs of onze eigen Riskconsultants.

Meer weten: bel met Luc IJsseldijk tel.: 0316- 74 40 53 of 

neem contact op

Hoe maak je het risico van cybercrime beheersbaar?

Het risico voor bedrijven om te maken te krijgen met cybercrime wordt met de dag groter. Er gaat in de cybercriminaliteit meer geld om dan in de drugscriminaliteit.

Lees meer...

Luc makes a quick and good scan over contracts of assurancies of our company.