Onze uitdaging is u onafhankelijk te helpen bij het verlagen van de bedrijfskosten en het verhogen van uw rendement.

Bent u als eens gewezen op de relatieve nieuwe risico’s als Cybercrime en ongunstige berichtgeving op Sociale Media? En wat denkt u van de afhankelijkheid van uw bedrijf van een unieke personeelslid? Op zijn tijd bij dit soort vragen stilstaan kan het voorbestaan van uw bedrijf beschermen of juist u onderscheidend maken ten op zichtte van uw concurrenten. Riskmanagement verwacht u misschien van uw assurantietussenpersoon, maar die kent voor dit soort risico’s meestal geen verzekeringen. Riskmanagement gaat dus veel breder en heeft als doel om juist schade te voorkomen en bedrijfskosten te verlagen.

Door het implementeren van Riskmanagement binnen uw bedrijfsvoering kan u uw concurrentie voorblijven. Uiteindelijk gaat het hierom en om het verhogen van uw rendement. U zal verbaasd zijn hoe eenvoudig en betaalbaar Riskmanagement voor uw bedrijf te organiseren is. U kan dit zelf, samen met uw eigen adviseurs of onze eigen Riskconsultants.

Meer weten: bel met Luc IJsseldijk tel.: 0316- 74 40 53 of 

neem contact op

Hoe maak je het risico van cybercrime beheersbaar?

Het risico voor bedrijven om te maken te krijgen met cybercrime wordt met de dag groter. Er gaat in de cybercriminaliteit meer geld om dan in de drugscriminaliteit.

Lees meer...

Het is goed geweest eens iemand te laten kijken naar onze risico's. Wij staan hier zelf te ver vanaf en een frisse deskundige blik was

...